Over mij

Mijn naam is Pieter van Duijn. Vanuit mijn huidige werkgebied in vastgoed en mijn passie voor fotografie is Van Duijn vastgoedpromotie ontstaan. Ik zet mij in voor makelaars, particulieren en bedrijven die hun vastgoed op een professionele wijze willen tonen. Dat kan zijn voor de verkoop, verhuur of reclamedoeleinden van uw vastgoed of bedrijf. 

Mijn werkgebied valt binnen een straal van 30km vanaf Deventer. Daarbinnen valt de stedendriehoek en de omliggende plaatsen zoals Lochem, Raalte en de kleinere dorpen.
Indien u geïnteresseerd bent in mijn diensten kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en om eventueel een afspraak te maken voor een opname van uw pand.

Mijn werkwijze is gericht op een professionele- en ontspannen manier van samenwerken. Ik besteed speciaal aandacht aan een persoonlijke benadering voor u als klant maar ook voor de woningverkoper tijdens de opname van een pand. Regionale betrokkenheid en de persoonlijke benadering maken het verschil.

Pieter van Duijn
Ridderinkhof 27
7414 KB Deventer

 

Telefoon: (06) 22 37 94 83
Email: info@pietervanduijn.nl

Bank: IBAN: NL15 INGB 0008 7615 66
Kamer van Koophandel:
7343582
BTW nummer: NL 061024156B01
Privacyverklaring